Каталог родовищ облицювального каменю України

By 1
4794
Каталог родовищ облицювального каменю України
    “Каталог декоративный камень”
    Україна володіє значними ресурсами природного каменю, який застосовується у якості сировини для виробництва облицювальних виробів. Різноманітність мінерального складу, структури і текстури у поєднанні з високими фізико-механічними і декоративними властивостями робить його незамінним будівельним матеріалом, а поєднанням таких властивостей природного каменю як колір, декоративність, міцність, протистояння процесам вивітрювання тощо, обумовлює його застосування в різнобічних сферах будівництва, архітектури та дизайну.
    Державним балансом корисних копалин України враховано 245 родовищ облицювального каменю із загальними запасами близько 330 млн. кубічних метрів, із яких на даний час розробляється 129 родовищ. Окрім детально розвіданих, існує велика кількість попередньо розвіданих родовищ, на частині яких було здійснено пробний видобуток, але з різних причин (у більшості – відсутність фінансування) звіти з геологічного вивчення цих родовищ не пройшли державну експертизу запасів і тому їх запаси не враховані Державним балансом. Крім того, існує безліч опошукованих та оцінених перспективних ділянок, а також пунктів, в яких у різні роки місцевим населенням здійснювався спорадичний видобуток каменю для місцевих потреб. Всі ці об’єкти заслуговують пильної уваги та інвестування з метою їх подальшого використання.
    З метою реклами українського облицувально-декоративного каменю ведеться робота зі створення Каталогу родовищ облицювального каменю України
      Каталог, що пропонується, є нашою спробою відновити увагу до облицювально-декоративного каменю України. Ми готові вислухати усі претензії, зауваження та пропозиції, які по можливості будуть враховані у наступних випусках каталогу.
src="//issuu.com/manokhin21/docs/catalog_decor1"
One Comment
Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Your Name:*

Your Website

Your Comment